Gezond leven: eindelijk eerlijke informatie en inspiratie!

Gezond leven: eindelijk eerlijke informatie en inspiratie!

Wil je er een gezonde levensstijl op nahouden, dan heb je zeker al ondervonden hoe moeilijk het is om goede, betrouwbare informatie te vinden over onderwerpen als gezonde voeding (macrobiotiek, vegetarisch, ...), diëten, biologische producten, verstandig sporten, natuurlijke voedingssupplementen, mindfulness, ...

 

Veel van de beschikbare informatie is niet aantrekkelijk gepresenteerd, moeilijk vindbaar, té wetenschappelijk, tegenstrijdig of gewoonweg foutief (gesubsidieerd door de voedingsindustrie). Met healthlab.tv komt hier (eindelijk) een einde aan!

 

healthlab.tv is een online tv-zender die eerlijke informatie geeft over gezondheid, wellness, spiritualiteit, ... Uiteenlopende topics zoals gezonde voeding, bioproducten, vegetarisch koken, yoga, meditatie,... komen aan bod. healthlab.tv geeft jou, als consument, een alternatief voor de giftige consumptiemaatschappij waarin we dagdagelijks bedrogen worden door reclame.

 

healthlab.tv wordt beschikbaar in het Nederlands (voor de Belgische en Nederlandse markt) en in het Engels (wereldwijd).

 

De nieuwe zender is een initiatief van Kevin Van der Straeten. Al 12 jaar werkt hij in de media als tv-presentator en directeur van een mediabedrijf voor de eventsector. Met eventplanner.tv maakt hij al jaren met succes tv-producties. "healthlab.tv is een project dat ik opstart vanuit een ideologie en persoonlijke overtuiging dat het anders kan", aldus Kevin.  

 

Doe je mee? Wil jij ook (eindelijk) toegang tot neutrale informatie voor een gezonde lifestyle? Schrijf je dan nu meteen in op onze gratis nieuwsbrief.

 

healthlab.be gaat binnen enkele weken van start.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op healthlab.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

In de kijker