Gezond shoppen op healthlab.be /.nl

Gezond shoppen op healthlab.be /.nl

Voortaan vind je in de webshop van healthlab.be /.nl een zorgvuldig geselecteerd aanbod van gezonde producten. Het gamma omvat momenteel al zuivere voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit. Maar healthlab.be /.nl is met verschillende fabrikanten in gesprek om het aanbod snel uit te breiden.

 

Gezond online shoppen ligt helemaal in lijn met de ambitie van healthlab.be /.nl om jou eerlijk te informeren over gezondheid, wellness, spiritualiteit, ... Naast informatie biedt dit gezondheidsforum je nu ook de mogelijkheid om eerlijke gezonde producten online aan te kopen. Makkelijk winkelen vanuit je luie zetel (nadat je bent gaan sporten uiteraard), dus.

 

In nauwelijks 3 stappen heb je je bestelling voltooid. Betalen kan makkelijk en veilig online met credit card, bancontact of Paypal. Wil je graag een factuur? Ook dat is mogelijk.

 

Je kan laten leveren bij je thuis of op het werk. Ben je nog last minute op zoek naar een gezond eindejaarscadeau? Check dan zeker de webshop van healthlab.be /.nl.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op healthlab.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

In de kijker